Søren Hauch-Fausbøll. Foto: Jacob Stage
Søren Hauch-Fausbøll. Foto: Jacob Stage

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris:
Gratis
Målgruppe
For børn
Børn

Eventyroplæsning

18.10.23
I forbindelse med Vendsyssel Teaters juleforestilling "Snedronningen", der bygger på H.C. Andersens eventyr, får vi besøg af skuespiller Søren Hauch-Fausbøll, der vil læse op fra eventyret.

"Snedronningen" spilles på Vendsyssel Teater d. 22. november - 17. december. Forestillingen er for børn fra 6 år og op samt deres voksne.

Om forestillingen:

"SNEDRONNINGEN"
Af H.C. Andersen

To cirkusartister, en skuespiller, en danser og en musiker forfører dig til snedronningens rige og tager dig med ind i et fantasifuldt univers. Oplev en helt ny fortolkning af H.C. Andersens klassiske eventyr. En storslået og sanselig dannelsesrejse om at fryse fast; om livets fristelser og om splittelsen mellem barndom og voksenliv.

Sneen daler fra en krystalblå himmel, de små fnug danser forsigtigt i luften, før de lander og breder sig som en hvid, iskold dyne på jorden. Men bag det idylliske snelandskab lurer mørket, og ikke kun søerne fryser til is – også i Kajs hjerte breder kulden sig.

Drag med på en eventyrlig rejse. Måske har vi alle, alt for længe, været fastfrosset i voksenlivets evige gøren. Nu er tiden inde – forude venter en tryllebindende juleoplevelse for voksne og børn.*

Køb billet til forestillingen på Vendsyssel Teater her.

* Om forestillingen fra vendsysselteater.dk