Kulturfrikadellen folder. Billede af forsiden
Kulturfrikadellen folder. Billede af forsiden

Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris:
Gratis
Målgruppe
For børn
Børn

Kulturfrikadellen hjemme hos dig

17.02.21
Kulturfrikadellen plejer at invitere familier med børn i alderen 3-6 år ind på biblioteket for at nyde en god historie og lækre frikadeller sammen. Det skal I ikke snydes for bare fordi alting er lidt anderledes i øjeblikket.

Monster-frikadeller og en uuuuuh-hyggelig historie

Den 17. februar kan Kulturfrikadellen downloades og indtages derhjemme! Bibliotekets mesterfortæller Lone fortæller en uhyggeligt god historie, og kokken Per giver sin særlige opskrift på monster-frikadeller.

Kulturfrikadellen er et tilbud til familier med børn i alderen 3-6 år. Hjørring Bibliotekerne giver gerne en god historie og det garanterer bibliotekets mesterfortæller, Lone Due Bak, at der også bliver leveret denne gang - bare i en video, som kan downloades og ses derhjemme. Lone lover, at hun har fundet en fin, fængslende og lidt uhyggelig historie, så det bliver en intens fortællestund. 
Uhygge-temaet går igen i opskriften på monster-frikadeller, som bibliotekets kok Per har kreeret sammen med sin søn, særligt til arrangementet. I en lille film giver Per familierne sin særlige opskrift.

Krea-poser til takeaway

Som et ekstra tilbud til den digitale Kulturfrikadelle udleverer Hjørring Bibliotek gratis krea-poser til de første 40 tilmeldte, der ønsker det (1 pose pr. barn). Krea-poserne vil indeholde materialer, man kan bruge derhjemme til at lave sjove figurer med relation til uhygge-temaet. Poserne indeholder også en læseliste med gode bogtips til familien.
Krea-poserne bestilles sammen med tilmelding til Kulturfrikadellen og kan afhentes foran bibliotekets hoveddør ved Hjørring Bibliotek fra mandag den 15. februar til onsdag den 17. februar. Alle dage i tidsrummet kl. 10-17.

Tilmelding

Monsterfrikadelle-stegning derhjemme Børnefamilier kan tilmelde sig Kulturfrikadellen ved at skrive til gitte.larsen@hjoerring.dk.
Om formiddagen den 17. februar udsender biblioteket så et link med historieoplæsning og opskriften på monster-frikadeller, så familierne kan nå at gøre klar til aftensmaden derhjemme.

Frikadelle-stegningen kan eventuelt ske sammen med børnene, hvis familien trænger til at lave noget hyggeligt sammen i køkkenet. Eller måske er bedsteforældrene på besøg og har lyst til at stege frikadeller, høre historier og være kreative sammen med børnebørnene, mens forældrene snupper et frikvarter. 

 

Kulturfrikadellen afholdes på fem forskellige kulturinstitituioner i Hjørring Kommune. Det er en kulturel oplevelse kombineret med aftensmad – for de 3-6-årige og deres familie – både søskende og forældre.