Mia Kristina Hansen, formand i Foreningen for Børn med Angst
Mia Kristina Hansen, formand i Foreningen for Børn med Angst

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris:
50 kr.
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Børn med angst

28.10.21
En psykolog og en forælder fortæller.

Angst er ikke kun noget, der rammer voksne. Mange børn slås også med den, og børn har svært ved at tale om deres følelser, så det er ikke altid til at se. Men når et barn begynder at isolere sig mere og mere, går grædende til skolen eller simpelthen nægter at gå derhen, er det ret tydeligt, at der er noget galt. Det er svært for omgivelserne at forstå, og situationen bliver ofte misforstået, så problemet bliver forklaret med, at det bare er forældrenes dårlige opdragelse og et vrangvilligt barn. 

Mød Mia Kristina Hansen, formand i Foreningen for Børn med Angst og mor til en søn med angst, og psykolog og forfatter Stine Hæk. 
  

Stine Hæk er psykolog og medforfatter til bogen ”Monstermanualen”, hvor hun tager fat i nogle af de mange grunde til, at et stigende antal børn bliver overbekymrede, mens alt for mange forældre føler sig rådvilde og magtesløse over for denne usynlige lidelse. Stine vil præsentere, hvor man som forældre kan sætte ind, hvis barnet tumler med for mange bekymringer.  

 
Mia Kristina Hansen fortæller sin personlig historie om de udfordringer, hun stod overfor, da hendes søn begyndte at udvikle angst og endte med få det så dårligt, at han ikke var i skole i to år.  Hun fortæller også om de erfaringer, hun har fra andre forældre til børn og unge med angst, og giver de gode life hacks videre, som er indsamlet i foreningens forældrefællesskab.