Lars Findsen. Foto: Karen Rosetzsky
Lars Findsen. Foto: Karen Rosetzsky

Om dette arrangement

Tid
19:00
Pris:
125 kr.
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

UDSOLGT. Lars Findsen: Om spionchefens liv og karriere

04.03.24
Tidligere chef for PET, departementschef og suspenderet chef for FE Lars Findsen fortæller om at gå fra at være central embedsmand til at blive hovedperson i en af de mest omtalte danske efterretningsskandaler. 

Med udgangspunkt i sin bog ”Spionchefen – erindringer fra celle 18” fortæller Findsen om sin karriere som topchef og de ledelsesmæssige værdier, han er optaget af.

Han fortæller om at blive opslugt af efterretningsarbejde, hvad der er op og ned på FE og PET samt om nogle af de komplekse trusler, Danmark står over for.
Og så fortæller han naturligvis også om sin anholdelse og om, hvordan det var som topembedsmand at blive fængslet i den sag, der bliver kaldt ”den største vestlige efterretningsskandale”. Han kommer ind på hverdagen i Hillerød Arrest og åbner op omkring de tanker, han havde tid til at gøre sig der – om vores retssystem, om sit syn på åbenhed samt om forholdet mellem embedsmænd og politikere.

Mulighed for at købe tapasanretning (119 kr.) før foredraget og spise det i vores hyggelige café.
Tapas skal bestilles senest to dage før. Du bestiller tapas separat, men i samme formular, som du bruger ved køb af billet.  

Arrangeret i samarbejde med FOF.

Materialer