Lotte Garbers. Foto: Stine Heilmann
Lotte Garbers. Foto: Stine Heilmann

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris:
50 kr.
Målgruppe
For voksne
Litteratur

AFLYST! Mød forfatter Lotte Garbers

22.09.21
Om bogen: Løbeklubben i Saudi og skriveprocessen set gennem prismet af fremmede lande og tematikken “det gode liv”

Lotte Garbers udgav i 2021 “Løbeklubben i Saudi” – en medrivende roman om den danske Maikens møde med Saudi-Arabiens kontrastfyldte kvindeliv, hvor undertrykkelse og skønhed går hånd i hånd. Og en roman, der tager dig med til varme himmelstrøg og levende sanseindtryk.  

Lotte Garbers er uddannet cand.merc.int. fra Handelshøjskolen, men omsadlede i 1999 fra karrieren i erhvervslivet til at bliver forfatter. Hun debuterede med romanen “For egen vindings skyld” og har siden udgivet flere romaner, erotiske noveller og interviewbøger. Lotte lever og skriver i udlandet. 

Vi har bedt Lotte Garbers om at anbefale de tre bedste bøger, hun har læst. Her kommer hendes bud og begrundelsen for dem! 

Henrik Pontoppidan: “Lykke Peer” 
Min mor ville være stolt over mit modne valg her. Men det er bare en rigtig god udviklingsroman. Så er det spændende med en hovedperson, der er lidt usympatisk, samtidig med at det er synd for ham, med den familie. Og jeg har været forelsket i Jakobe lige siden, jeg læste den første gang i gymnasiet. 

Philip Roth: “The Human Stain” 
Det her er en stille roman, men der er godt nok smæk på. Pludselige dødsfald - racistiske fyringer - affærer på tværs af klasser - og så den store hemmelighed, som måske forklarer Det Hele.  Den bliver en bibel for mig i skrivningen af min næste roman. Jeg tror bare, jeg skriver den af. 

Lone Frank: “Størst af alt” 
Denne her bog fortæller Lone Franks egen rørende kærlighedshistorie, som tager fart dér, hvor hendes mand dør. Hun sætter sig for at definere, hvad kærlighed er - i et psykologisk, naturvidenskabeligt og kulturelt perspektiv - og Frank er klog og meget, meget menneskelig. 

Materialer