Billede fra udstillingen ”Viva la Vulva”
Billede fra udstillingen ”Viva la Vulva”

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstilling

Prezebe Productions: ”Viva la Vulva”

20.04.22 - 19.05.22
”Viva la Vulva” er en tværkunstnerisk udstilling, der indeholder et videoværk, syv kunstfotografier optaget ved Frederikshavn Strand og fire digte.

Udstillingen har tidligere været vist på bl.a. Art Weekend Aarhus, Dokk1 og Litteraturfestivallen Vild med Ord, og nu er vi så heldige at få den til Hjørring Bibliotek. ”Viva la Vulva” er skabt af Prezebe Productions fra Tolne i Vendsyssel – en kunstnergruppe bestående af Julie Kaja Prezebe (fotografi, video og redigering), Stine Solbjörk Prezebe (digter og performer) og Vibeke Lehm (kostume).

Julie siger om udstillingen: ”Viva la Vulva” udforsker temaer vedrørende den gravide krop og moderskab og reflekterer over spørgsmålene ”hvad sker der med en kvindes selvforståelse, når hun bliver
gravid, og kroppen forandres?” – og ”hvordan påvirker graviditet og moderskabet hendes identitetsfølelse, seksualitet og kropsopfattelse? I Prezebe Productions arbejder vi med at skabe tværkunstneriske projekter, hvor formålet er at bidrage til debatten om køn, seksualitet og identitet.”