Live tegneserietegning Brian Dall Schyth
Live tegneserietegning Brian Dall Schyth

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Målgruppe
For alle
Workshops

LIVE tegneserietegning med Brian Dall Schyth

23.09.23
Se Brian Dall Schyth tegne LIVE på Hjørring Bibliotek!

Tegneren

Brian Dall Schyth er muligvis mest kendt som tegneren bag projektet 99arter lavet af Naturhistorisk Museum i Aarhus og Danmarks Naturfredningsforening, hvor han bl.a. arbejdede sammen med naturformidlerne Sebastian Klein, Morten D.D. og Vicky Knudsen, samt for de bøger han har illustreret for sidstnævnte herunder bl.a. Vickys Vilde Verden.

Han har tidligere arbejdet indenfor biologisk forskning og senere som gymnasielærer i biologi og religion, inden han fra årsskiftet 22/23 fuldt helligede sig livet som tegner.
Brian arbejder både med illustration, tegneserie og tegnefilm, og selvom han først og fremmest beskæftiger sig med naturillustration og naturformidling, skriver og tegner han også rent fiktive historier lige fra gysertegneserier til børnebøger.

"En dag på Hjørring Bibliotek"

Tegneserien er en fiktiv fortolkning af emnet "En dag på Hjørring Bibliotek"– og altså ikke en portrættering af virkelige personer eller begivenheder.
Som besøgende på biblioteket er man meget velkommen til at kigge med over skulderen og stille spørgsmål til den kreative tegner.
Senere vil tegneserien kunne læses på Hjørring Bibliotekernes hjemmeside.

Se tidligere tegneres tegneserier her