Illustrator Viki Munksgaard
Illustrator Viki Munksgaard

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris:
Gratis
Målgruppe
For alle
Workshops

LIVE tegneserietegning med Viki Munksgaard

10.12.22
Se Viki Munksgaard udfolde sit tegnetalent på Hjørring Bibliotek!

Viki Munksgaard er professionel illustrator, uddannet fra Designskolen Kolding. Hun udfører alt fra børnebøger og karakterdesign til kunstundervisning, tatoveringer og vægmalerier og tegner, med sine egne ord, med og på alt, men bruger primært blyant, tusch og akvarelfarver.

Vikis streg er fabulerende, men figurativ, og stilen er udtryksfuld og farverig. Hun har en forkærlighed for små, skøre genstande, mystiske væsner og finurlige dyr og kredser tit om temaet ”glæde”.  

Kendt ansigt på biblioteket

Viki er et kendt ansigt på Hjørring Bibliotekerne, hvor hun flere gange har undervist i tegneserie-tegning. Til arrangementet den 10. december vil hun i tidsrummet kl. 10-14 sidde i biblioteksrummet og tegne LIVE på Hjørring Bibliotek ud fra overskriften ”En dag på Hjørring Bibliotek”. Viki siger om eventet:

”Jeg har altid elsket at tegne og fortælle historier. Tegneserie-genren væver disse to ting smukt sammen, og netop derfor glæder jeg mig utrolig meget til at deltage i dette projekt! Man må gerne stille spørgsmål til både tegning og proces undervejs og samtidig få en masse illustratortips og -tricks med hjem.”

Få et indblik i Viki Munksgaards finurlige tegneunivers på hendes Instagram-konto