Vrå Bibliotek

Indgang til Idrætscenter Vendsyssel
Vrå Bibliotek ligger i et lokale og dele af foyeren på Idrætscenter Vendsyssel (ICV) indtil det nye bibliotek i  Vrå Skole og Børnehus står færdigt ved årsskiftet 2021/2022.
 
Det nye midlertidige bibliotekstilbud i Vrå består af to dele. Først og fremmest det klassiske bibliotek, hvor man kan søge hjælp og vejledning ved bibliotekaren, der vil være at finde på biblioteket i det samme antal timer, som borgerne er vant til. Man kan gå på opdagelse i en lille, spændende samling af materialer og bruge bibliotekets databaser.

Den anden del foregår hovedsageligt i ICV´s foyer, hvor bibliotekets ikoniske transformatortårn fortsat vil byde brugerne velkommen. Her vil man kunne afhente sine reserverede materialer og læse de nyeste aviser og tidsskrifter i hele ICVs åbningstid.
 
Desuden lancerer biblioteket et nyt og utraditionelt koncept, som i høj grad bygger på tillid og godt medborgerskab. Biblioteket har nemlig besluttet at bruge penge på et spændende litteraturtilbud til borgerne i stedet for at installere dyre kontrolanordninger, som kun skal bruges i et års tid. Konceptet hedder ”Byt en bog” og går ud på, at transformatortårnet fyldes med et udvalg af bøger, som borgerne kan låne og aflevere udenom bibliotekets udlånsmaskiner. Konceptet minder om noget man kan se i ferieområder og på cafeer i større byer, hvor man kan tage en bog gratis og aflevere den igen, når man har læst den. Med ”Byt en bog” sørger biblioteket for, at der også er adgang til lækker litteratur udenfor åbningstiden. ”Byt en bog” er selvfølgelig afhængig af, at borgerne støtter op om projektet og sørger for at bøgerne finder tilbage til bibliotekshylden, så andre læsere kan få glæde af dem. Bøgerne vil have et lille mærkat med ”Byt en bog”, så det vil være nemt at skelne dem fra øvrige biblioteksbøger og dem man har i bogreolen derhjemme.
 

Hjørring Kommune opdaterer løbende om byggeprojeketet  Vrå Skole og Børnehus på denne side, hvor også du kan følge med.

Hjørring Kommunes Borgerservice træffes fredage på Vrå Bibliotek, se tiderne her...

Adresse

Stadionvej 17
9760Vrå

Kontakt

Telefon: 72 33 48 80

Åbningstider

Uge: 19, 10.05 - 16.05Åbningstider
Mandag
13:00 - 17:30Med personale
TirsdagLukket
Onsdag
13:00 - 17:30Med personale
TorsdagLukket
Fredag
10:00 - 15:00Med personale
LørdagLukket
SøndagLukket
Uge: 19, 10.05 - 16.05
næste ›‹ forrige