Folkehøring i Region Nordjylland
Folkehøring i Region Nordjylland

Demokratiet kalder på din ide. Du kan nå det endnu!

13.04.21
Efter et år med coronabobler og ekkokamre er der brug for nye demokratiske initiativer, der kan skabe forbindelser mellem mennesker med forskellige meninger. Den oprindelige tilmeldingsfrist var den 9. april, hvilket fremgår af tilmeldingssiden, men der er masser af ledige pladser, så vi har forlænget muligheden for tilmelding til den 23. april.

Vil du være med til at udvikle ideer til demokratiske initiativer, som kan skabe kontakt mellem mennesker med forskellige meninger?
Det kan være på arbejdspladsen, i lokalsamfundet eller et helt tredje sted, hvor I mener, vi skal tale mere sammen, selv om vi har meget forskellige meninger.

Hjørring Bibliotekerne inviterer derfor til Folkehøring, hvor du kan møde andre borgere, foreningsaktive, erhvervsledere, meningsdannere og politikere fra regionen.

Folkehøringen finder sted på Zoom mandag den 26. april 2021 fra kl. 19-21, og her kan du kan bidrage med dine ideer.
Er du interesseret, så tilmeld dig folkehøringen her (Link åbner i nyt vindue).

Den oprindelige tilmeldingsfrist var den 9. april, hvilket fremgår af tilmeldingssiden, men der er masser af ledige pladser, så vi har forlænget muligheden for tilmelding til den 23. april.

Folkehøringerne vil bestå af 50 repræsentativt udvalgte borgere.

Folkehøringerne afholdes af Foreningen Folkemødet i samarbejde med Danmarks Biblioteksforening, Dansk Folkeoplysnings Samråd, Højskolerne, Frirummet og Hjørring Bibliotekerne.