Det digitale bibliotek er IKKE lukket

11.03.20
Vi giver adgang hjemmefra.

Selvom biblioteket er lukket, har vi heldigvis masser af digitale tilbud indenfor både fakta og fiktion, som du kan bruge hjemmefra.

Hos Hjørring Bibliotekerne tilbyder vi en indgang til vores spændende digitale ”filial”. Der er både databaser og adgang til konkrete værker. Hvad enten du søger statistik, en fagbog, en børnebog, en hårrejsende gyserfilm, en aktuel dokumentarfilm eller en rørende roman. Mulighederne er mange. Og du kan dermed også, hvis du er hjemme med børnene finde noget, så de kan holde sig varme i forhold til undervisningen i skolen. 

Du kan eksempelvis finde e-bøger og lydbøger på eReolen og du kan finde film på Filmstriben
Har du lyst til at læse magasiner, lytte til koncerter, se gamle danske film, læse fagbøger eller romaner på engelsk, så gå på opdagelse i vores mange digitale tilbud.

eReolen Go! finder du et stort udvalg af bøger til børn i alle aldre.

Til alle vores digitale tjenester bruger du dit cpr.nr. og din pinkode til biblioteket og på visse af tjenesterne er der begrænsninger. Du kan i denne lukketid, hvor vi har hævet kvoterne for udlån, låne 12 film på Filmstriben og 12 ebøger og 12 lydbøger pr. måned på eReolen.

Er du studerende, står vi klar til at hjælpe dig med online kilder. Du kan kontakte den landsdækkende biblioteksvagt. Biblioteksvagten er de danske bibliotekers landsdækkende spørgetjeneste. Du kan her få svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi, henvisninger til bøger, artikler, webressourcer, m.m.

        

Er du ikke allerede bruger af bibliotekets tilbud, så kan du oprette dig med hjælp af dit NemID.                   

Tags