Vinterbogen 2023 logo
Vinterbogen 2023 logo

Vinterbogen 2023

12.01.23
Deltag i Vinterbogen 2023 sammen med jeres klasse (1. – 6. klassetrin) og del de gode læseoplevelser med børn i hele Danmark!

Skolekonkurrence

Vinterbogen er skolekonkurrencedelen af den velkendte læselystkampagne ”Sommerbogen”, og jeres deltagelse i kampagnen er en mulighed for aktivt at sætte læsning på skemaet, så skoler og biblioteker sammen kan motivere elevernes læselyst. Kampagnen er målrettet 1.-6. klassetrin.

Information om deltagelse findes her.


Sjove aktiviteter

Vinterbogen sætter fokus på at dele begejstringen for at læse og skabe et positivt læsefælleskab i klassen, og lægger op til at man fylder kampagneperioden med sjove aktiviteter, der kan laves i klassen, på biblioteket såvel som i fritiden. På Bibliotekernes Læsespor læsesporet.dk kan I finde masser af masser af sjove idéer til aktiviteter og lade jer inspirere.  

Find inspiration her.

Præmier

De 3 hovedpræmier er et klassebesøg af en forfatter eller illustrator. Der findes en vinder i hver af de tre aldersgrupper: 1.-2., 3.-4. og 5.-6. klasse. De tre vindere findes via lodtrækning mellem alle deltagende klasser, der også skriver anmeldelser på Vinterbogen.dk.

På biblioteket

Vi er klar med masser af gode anbefalinger til jeres klasse. Kom og besøg os!

Find gode lystlæsningsbøger her.

Materialer