Verdensbiblioteket
Verdensbiblioteket

Læs Peter Pedal på persisk

05.11.18
På Verdensbiblioteket.dk hyldes den sproglige mangfoldighed, og det digitale bibliotek har reolerne fyldte med både bøger, e-bøger og lydbøger samt film og musik på mere end 10 forskellige fremmedsprog.

Er du nydansker med hang til bøger og film? 
Verdensbiblioteket.dk beriger familier og personer af anden etnisk herkomst med læseoplevelser på mere end 10 forskellige sprog og giver samtidig alle med et NemID eller bibliotekslogin adgang til en lang række udenlandske film og musikalbums.

Noget for enhver smag
Reolerne på det digitale bibliotek er fyldte med velkendte bogtitler som f.eks. H.C. Andersens Klods Hans og Karius og Baktus. Er du omvendt nysgerrig på det eksotiske og fremmedartede, tillader Verdensbiblioteket samtidig dets brugere at gå på opdagelse i tjenestens mange øvrige materialer, der blandt andet tæller farverige Bollywood-film. Størstedelen af Verdensbibliotekets film kan du se med engelske undertekster, mens de dertilhørende handlingsreferater er skrevet på dansk.

Fri og ubegrænset adgang
Alle med NemID eller et dansk bibliotekslogin har adgang til Verdensbiblioteket.dk, som kan tilgås fra både computer, tablet og smartphone. Det betyder, at læseoplevelserne og underholdningen altid er lige ved hånden, hvad end du ligger hjemme under dynen, sidder i toget eller venter på bussen.

Verdensbiblioteket.dk drives af Det Kgl. Biblioteks BiblioteksCenter for Integration med støtte fra Nordisk Ministerråd. Hvert år forhandles nye fremmedsprogede materialer på baggrund af statistik og efterspørgsler, så flest mulige kan få glæde af tjenesten.