Pressreader
Pressreader

Rejser og kultur med Pressreader

21.05.19
Med PressReader kan du få stillet den værste rejsehunger og udlængsel for en kort bemærkning – eller vent lidt ... Måske ender du i virkeligheden i modsatte grøft!

Kategorien Travel & Culture på PressReader er nemlig spækket med magasiner, der giver dig verdens kontinenter direkte på din skærm. Med pegefingeren kan du swipe dig ind i artikler om for eksempel den australske outback, det skotske højland eller Californiens forrevne klippekyster. Du kan også læse dig klogere på, hvad dit næste udenlandske eventyr skal handle om på din computer. Det er nemt og enkelt at klikke sig frem til det, der fanger dig allermest. Backpacking eller storbyferiee? Holistiske retreats eller den vilde natur? Temaferier eller ø-hop? 

Vi kan ikke stå til ansvar for eventuelle spontanindkøb af rejsegear og flybilletter – til gengæld får du som biblioteksbruger fri adgang til PressReaders database med aviser og magasiner på mere end 60 forskellige sprog. Nedenfor præsenteres du for et udvalg af titler, der måske medfører rejsefeber.

Materialer