Hundemand
Hundemand

Vinterbogen - tegneserier for alle

22.01.19
Inspiration for læsere i 3.-4. klasse.

På listen her, har vi fundet en række gode bøger som passer til elever i 3.-4. klasse. Listen kan bruges som inspiration til den næste gode læseoplevelse, som du kan dele på Biblo.dk

Serien: Mira

Sabine Lemire
Forlag: Gyldendal, 2017 & 2018.
Tegneserie - graphic novel. Mira bor alene med sin mor, som ind i mellem kan være lidt pinlig. En ny pige begynder i klassen og hun laver en kærlighedsklub, men Mira har aldrig prøvet at være forelsket. I anden del flytter Mira og hendes mor flytter sammen med moderens kæreste ombord på en husbåd, og Mira skal mødes med sin far.
Bind 1: Mira
Bind 2: Mira - #husbåd #far #kærlighed

Serien: Hundemand

Dav Pilkey
Forlag: Carlsen 2016 & 2018.
Tegneserie. Historien om hvordan Greg Hund og betjent Knægt blev til Hundemand, politikorpsets bedste betjent, som klarer de sværeste opgaver og er god til at opsnuse forbryderne.
Bind 1: Hundemand
Bind 2: Snorløs
Bind 3: Hundemand - Den grimme killing

Serien: Mogens og Mahdi

Kim Fupz Aakeson
Forlag: Carlsen 2016 & 2018.
Tegneserie om vennerne Mogens og Mahdi, der spiller computerspil, dyrker karate, griner af dumme voksne og klæder sig lidt for uhyggeligt ud til Halloween. I nyeste bog fra 2018 er der 11 nye historier om Mogens og Mahdi. De er de vildeste gamere, youtubere, death metal-musikere og hiphoppere. Det er fedt at være dreng!
Bind 1: Mogens og Mahdi
Bind 2: Mogens og Mahdi forever

 

Materialer