Efterårsferie på biblioteket - billede af flyer med arrangementer
Efterårsferie på biblioteket - billede af flyer med arrangementer

Musik, sjov og krea på biblioteket i efterårsferien

07.10.21
Savner I noget sjovt at lave sammen i efterårsferien? Hjørring Bibliotekerne byder på mange timers oplevelser og underholdning. Musik og bevægelse, der stimulerer dit barns sprogsans, tankevækkende foredrag og krea-workshop med fokus på genbrug. Det sker rundt om på flere biblioteker og henvender sig både til de helt små og de lidt større.

Musik og sjove dyr

Mandag den 18. oktober om formiddagen på Løkken Bibliotek lægger sangerinde Anne Møller ud med musikalsk legestue for de mindste, dvs. børn i alderen 1-3 år og deres forældre. Hun har guitaren med og synger kendte børnesange som f.eks. Mariehønen Evigglad. Samme dag kl. 13 underholder biolog Vicky Knudsen på Hjørring Bibliotek de lidt større børn (fra 6 år) med sit foredrag om dyr. Vicky Knudsen er kendt fra tv-programmet ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”, hvor hun fortæller med smittende begejstring om naturens mange sjove dyr.

Klippe og klistre en bæredygtig by

Onsdag den 20. oktober og torsdag den 21. oktober holder Hjørring Bibliotek krea-workshop, hvor børnene kan klippe og klistre til den store guldmedalje. Under overskriften ”Vi bygger en bæredygtig by” inspirerer kunstner og kulturformidler Lina Franke Hedegaard jeres familie til at bygge bæredygtige huse, indrette blomstrende haver og opføre bygninger i genbrugsmaterialer – alt sammen med udgangspunkt i FN’s 17 Verdensmål. Hver dag er der to workshops, der varer op til et par timer.

Ole Lund Kirkegaard og Junior Yoga

Onsdag den 20. oktober kl. 10.30 er der også koncert på Hjørring Bibliotek, hvor duoen Skrallebang opfører en række nye og gamle sange med tekster inspireret af den kendte og elskede børnebogsforfatter, Ole Lund Kirkegaards univers. Sammen med børnene vil Skrallebang bl.a. rappe om Ivans slatne arm, lære dem at stave til ”buksevand” og synge om næsehornet Otto. Dagen efter er der i Sindal yoga for de 2-5-årige kl. 9.30. Maiken Gesche Nickel fra Junior Yoga introducerer gennem rim og remser de mindste børn til nogle af yogaens klassiske øvelser.

Alle arrangementer undtagen foredraget med Vicky Knudsen er gratis at deltage i. De kræver dog alle tilmelding på forhånd.