Efterårsprogram_forside 2020
Efterårsprogram_forside 2020

Det nye arrangementsprogram er her!

04.09.20
Efteråret byder på spændende foredrag.

Vælg arrangementer øverst på siden.

Hent programmet på dit bibliotek eller se det her:

Som hos alle andre, har den seneste tid hos os også budt på ændringer, aflysninger, nye vaner, andre måder at arbejde på og genopåbning af Hjørring bibliotekerne med en del nye tiltag i forhold til begrænsning af smittespredning.

Hos Hjørring Bibliotekerne er vi rigtig glade for, at det endelig er muligt at byde velkommen til åbne biblioteker, nye arrangementer og et nyt program for efteråret. Efteråret byder på spændende foredrag, blandt andet om kvartlivskrise, om at styrke dit barns ro og læring og en af landets bedste forfattere, Iben Mondrup leverer et nærværende og levende foredrag.

I en tid med omstillingsparathed, har vi arbejdet på et program, der indeholder noget af det, vi gik glip af i foråret, men også faste indslag og nye tiltag. Vi glæder os!

Vi følger Covid-19 retningslinjer

Hos Hjørring Bibliotekerne kan du trygt møde op til arrangementer og besøge bibliotekerne. Vi følger myndighedernes retningslinjer, og sørger for ekstra rengøring, opfordrer til at holde afstand og stiller håndsprit til rådighed.
Vi tager naturligvis situationen seriøst, og tilpasser deltageres antal til arrangementer, så retningslinjer overholdes.

OBS: Der SKAL bæres mundbind ved alle arrangementer for voksne. Vi uddeler mundbind ved indgangen. Undtaget er dog morgensang, her er mundbind et tilbud, men ikke et krav, da vi sørger for ekstra stor afstand mellem deltagerne. 

Pga. risiko for coronasmitte SKAL du bestille billet på forhånd for at deltage i arrangementet, også til dem der er gratis. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan styre antallet af deltagere.

Læs mere om bibliotekets covid-19 retningslinjer her.