Et closeup af en pladespiller

Lyt til vinyl i Hjørring Biblioteks nye musikhjørne

Af Anonym (ikke efterprøvet)
22.05.19
Musik betyder meget for de fleste mennesker, og for mange er det fuldstændig utænkeligt at leve uden musik.

For alle jer musikelskere har vi indrettet et nyt område på Hjørring Bibliotek - dedikeret til musikken - med plads til både inspiration og fordybelse.

Vi har indkøbt en samling af LP’er inden for mange forskellige genrer, som frit kan benyttes, mens du er på biblioteket. Du kan nemlig nu sætte dig i en god stol, tage hovedtelefoner på og lægge en LP på pladespilleren.

I en tid, hvor streaming af musik er dominerende, og hvor man hurtigt kan shoppe rundt mellem artister og numre, tilbyder LP’en et alternativ, hvor helhedsoplevelsen er i centrum. Når man er på farten, er streaming virkelig smart og i dén grad handy at have ved hånden, mens LP’en er perfekt, hvis man ønsker at nyde det store cover, den gode lyd og det komplette lydbillede - uden forstyrrelser.

I det nye musikområde finder du naturligvis også bibliotekets udlånssamling af musik-CD’er, CD-bokssæt, musik-DVD’er, nodebøger, klaverskoler og guitarskoler med meget mere. Det er også i det nye musikområde du finder nyeste nummer af det gratis musikmagasin GAFFA.

Som noget nyt vil man også kunne snuppe et gratis eksemplar af det nye, danske musikmagasin Groovy, der fokuserer på ny såvel som gammel musik, vinyler og koncerter. Groovy udkommer 8 gange om året.
 

Tags
Materialer