Find biblioteket igen - fra sæsonprogrammet
Find biblioteket igen - fra sæsonprogrammet

Nyt program ude nu

20.08.21
Vi er glade for at se dig igen!

Vælg arrangementer øverst på siden.

Hent programmet på dit bibliotek eller se det her:


Blachman, bogcafé og politiker-brunch
En farverig buket af arrangementer – det finder du i vores sæsonprogram, der netop er kommet på gaden. Programmet rummer hele 78 arrangementer, der henvender sig til både voksne og børn. Vi er virkelig glade for at slå dørene op og igen være dit lokale samlingspunkt for kultur, debat og viden.  

Dette sæsonprogram rummer foredrag om så forskellige emner som børn med angst, epidemier, det gode liv, investeringer og så naturligvis – i dette valgår – demokrati. Vi byder på debatarrangementer for voksne, børn og unge i anledning af kommunal- og regionsrådsvalget i november – og vi viser udstillinger om bl.a. FN’s 17 Verdensmål, der er aktuelle i tidens fokus på klima og grøn omstilling.

Coronasikkerheden holdes i hævd
Vel mødt tilbage på biblioteket, hvor vi selvfølgelig tilbyder trygge rammer, der overholder de til enhver tid gældende regler fra myndighederne. Vi følger stadigvæk som noget helt naturligt myndighedernes retningslinjer, tilbyder afspritning på biblioteket og forlanger reservation af billet til alle arrangementer – også de gratis. På den måde kan vi holde overblik over antal tilmeldte.