Coronavirus - Hjørring Bibliotekerne
Coronavirus - Hjørring Bibliotekerne

Bibliotekerne er lukket

11.03.20
Klik for yderligere information...

Som følge af statsministerens udmelding er alle biblioteker i Hjørring Kommune lukket fra og med torsdag den 12. marts og til og med mandag den 13. april. Det gælder også de selvbetjente biblioteker og der bliver ikke leveret materialer til afhentningsstederne.
​​​​​

Aflevering og gebyrer:
I lukkeperioden kan du ikke aflevere lånte materialer. Har du materialer, som skal afleveres vil vi gerne, at du beholder dem indtil bibliotekerne er åbne igen. Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi at du fornyer materialerne via vores hjemmeside eller app’en Biblioteket.
Der bliver ikke tilskrevet gebyrer i lukkeperioden.

 • Bestilling:
  Du kan ikke bestille materialer i lukkeperioden, heller ikke via bibliotek.dk.
 • Hvis du ikke har nået at hente en opfyldt reservering:
  Din reservering vil udløbe i lukkeperioden, men vi lader den stå på hylden i 7 dage efter at vi har åbnet igen. Materialet vil forsvinde fra din status, men findes altså stadig på afhentningshylden.
 • Arrangementer:
  Alle arrangementer i perioden er aflyst. Har du købt billet på nettet, får du automatisk pengene tilbageført på din konto. Hvis du har købt billetter på biblioteket, bedes du henvende dig, når bibliotekerne er åbne igen
 • Det digitale bibliotek er stadig åbent
  Bibliotekets digitale tilbud er åbne, så du kan bruge eReolen, Filmstriben og alle de andre digitale tilbud. I lukkeperioden har vi hævet kvoterne for udlån på eReolen og Filmstriben. Er du ikke allerede bruger af bibliotekets tilbud, så kan du oprette dig med hjælp af dit NemID.  For borgere med folkeregisteradresse i Hjørring Kommune er der nu mulighed for at oprette lånerkort til sit barn hjemmefra
 • Skriver du opgave?
  Selvom biblioteket er lukket, kan du stadig få hjælp online. Vi giver adgang til databaser hjemmefra og du kan booke en bibliotekar til online hjælp.   
Tags