Kender du appen Biblioteket?

09.03.20
Vil du have dit bibliotek med dig hjem på din telefon eller tablet?

Så skal du hente app'en Biblioteket!

  • Appen Biblioteket er hele dit bibliotek samlet i en app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret. Appen hjælper dig også med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Hent den i App Store eller på Google Play

Når du henter appen i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du i gang.
Login er det samme som du bruger via vores website.

Hvad kan du med appen?

Biblioteket appen har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket appen har du altid dit bibliotek lige ved hånden.
Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på Biblioteket appen.

Bliv inspireret

Biblioteket appen er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

Søg på tværs

Med Biblioteket appen kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen appen - så bliver det ikke nemmere.

Glemte du at aflevere?

Intet problem! Biblioteket appen sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket appen bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere.

Få dine mellemværende ud af verden med MobilePay

Skulle det glippe med at aflevere til tiden, kan du også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i Biblioteket appen, så du kan betale dit mellemværende nemt og hurtigt. Log ind, find dit mellemværende og klik på Betal via MobilePay. Blot med et klik åbner appen din MobilePay og tager beløb og modtager med over, og du kan betale med det samme. Så behøver du aldrig mere se din bibliotekar skamfuldt i øjnene, når du en sjælden gang har afleveret for sent.

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, får du en push-besked fra Biblioteket appen. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, svarer du blot “fjern reservering” med ét klik. Så bliver det ikke nemmere.

God fornøjelse med Biblioteket appen.