Randy ved bogsalget på Hirtshals Bibliotek
Randy ved bogsalget på Hirtshals Bibliotek

Sommerstemning og bogsalg i Hirtshals

15.07.21
På biblioteket i Hirtshals glæder personalet sig hvert år til sommerperioden:

Afslappede børnefamilier, som holder fri sammen. Feriegæster, der spørger efter en god krimi eller skal finde vej til turistinformationen. De faste lånere, som har tid til at dyrke hobbyen og kommer efter strikke- og havebøger.

I år er der, som et ekstra trækplaster, bogsalg på biblioteket i juli og august måned.
Corona-lukningen gav os god tid til at rydde op i bøgerne. Derfor har vi nu masser af de bøger til salg, som ikke kan finde plads på hylderne. Det er både udgåede titler og nyere bøger, som vi har for mange eksemplarer af. Og de fås til en billig penge.
Det fortæller Randy Chemnitz Dideriksen, der er ansat på Hirtshals Bibliotek og et af de ansigter, som lånerne ofte møder bag skranken. Randy og hendes kolleger er som så mange andre glade for at være tilbage på arbejdet og kunne møde lånerne igen. Randy siger:
"Det er godt at mærke, at lånerne lige så stille vender tilbage igen. Nu, hvor det ikke længere kræver corona-pas at komme på biblioteket, er det blevet nemmere for folk lige at smutte forbi og låne en bog eller kigge i dagens avis". 

Randy påpeger, at biblioteket i Hirtshals – ligesom de øvrige biblioteker i Hjørring Kommune (undtagen i Vrå) – nu også har åbent for selvbetjening.
I Hirtshals betyder det hele konkret, at man har adgang med sit sygesikringsbevis alle hverdage kl. 9-21 og i weekenden kl. 10-18.  

Du kan se åbningstiderne for alle Hjørring Bibliotekerne her...