Velkommen til vores nye hjemmeside

Hjemmesiden har fået en ordentlig overhaling. Men det meste er, som det plejer.

Af Martin

Vi har fået ny hjemmeside

Det meste er, som det plejer. Men udseendet har ændret sig lidt. Og så er der tre vigtige forbedringer, når du er logget ind:

  • Se alle dine lån på én gang, både fysiske og digitale 
  • Saml alle dine lån efter afleveringsdato
  • Lav en huskeliste – brug hjerte-ikonet

Vi vil gerne høre din mening om hjemmesiden. Har du ris eller ros, så send en e-mail
(Vælg "Ris/ros" i kategori-menuen).

Læs mere om forbedringerne herunder – og spørg endelig på biblioteket, vi vil rigtig gerne hjælpe!

Log ind

Du logger ind på din brugerprofil samme sted som på den gamle hjemmeside: I øverste højre hjørne ved at klikke på ikonet, der forestiller en person.

Dit overblik

Når du er logget ind, kommer du til ”Dit overblik”. Her ser du en oversigt over det, der er relevant for dig som låner.

Se alle lån – både fysiske og digitale

Når du klikker på ”Lån” vises ”Overskredne lån”, ”Lån” og ”Digitale lån”, så du har et samlet overblik. Dine digitale lån afleverer stadigvæk sig selv.

Lån samlet efter afleveringsdato

Du kan vælge at se dine lån samlet efter, hvornår de skal afleveres. Har du flere lån med samme afleveringsdato, kan du altså vælge at se dem grupperet.

Reserveringer – både fysiske og digitale 

Under menupunktet ”Reserveringer” får du nu et samlet overblik over dine reserveringer. Siden er opdelt i: ”Klar til afhentning”, ”Fysiske reserveringer” og ”Digitale reserveringer”.

Interesseperiode

Måske har du reserveret et materiale, du kun er interesseret i at modtage inden en vis dato. På den nye hjemmeside kan du ændre interesseperiode på den enkelte reservering – ikke via brugerprofilen som hidtil.
Du modtager ikke en reservering hurtigere ved at ændre interesseperioden. Hvis perioden udløber, forsvinder din reservering.

Reserveringer på pause

Hvis du fx skal ud at rejse, kan du sætte dine fysiske reserveringer på pause. Så beholder du din plads i køen, og din reservering aktiveres igen, når din pause udløber. Du pauser dine reserveringer øverst under ”Dine reserveringer”.

Huskeliste

Nu er det blevet lettere at finde din huskeliste med materialer, du har ”sat hjerte ved”. På forsiden går du til din huskeliste ved at klikke på hjerte-ikonet i øverste højre hjørne.
Huskelisten samles og opdateres på tværs af forskellige bibliotekers hjemmesider (hvis du er låner i flere kommuner) og i appen Biblioteket. På den måde har du altid din fulde huskeliste ved hånden.