Sindal Bibliotek

Adresse

Torvegade 15
9870 Sindal
Danmark

Telefon
72 33 48 70
Sindal Bibliotek

Særlige åbningstider

 • Påske:  Lukket alle dage fra Skærtorsdag til og med 2. påskedag
 • 1. maj
 • Kristi Himmelfartsdag
 • 2. pinsedag
 • Grundlovsdag, den 5. juni
 • 24., 25. og 26. december: Lukket
 • 31. december og 1. januar: Lukket
      
  Alle biblioteker er lukket for betjening på alle helligdage, samt d. 1. maj og d. 5. juni.
  Bibliotekerne i Hirtshals, Sindal, Løkken og Vrå er åbne for selvbetjening alle dage, undtagen 31. december og 1. januar.

Sindal Bibliotek

Sindal Bibliotek er et hyggeligt, roligt og handicapvenligt bibliotek beliggende i hjertet af Sindal. Biblioteket tilbyder udlån af bøger, film og spil til både børn og voksne. Desuden er der adgang til pc, internet, kopimaskine og print.

Bibliotekerne i Hirtshals, Sindal, Vrå og Løkken er såkaldt "åbne biblioteker", hvor du kan lukke dig selv ind alle ugens dage, udenfor den betjente åbningstid. I den betjente åbningstid kan du få hjælp fra bibliotekarer til at vælge, hvad du skal læse, se af film, finde svar på spørgsmål eller få mere viden om et emne.

Luk dig ind uden for den betjente åbningstid
Brug dit sundhedskort/lånerkort + din selvvalgte pinkode til at lukke dig ind på biblioteket. Se her, hvordan du får adgang i den selvbetjente åbningstid.

Indretning og historie

Den gennemgående farve på biblioteket er grøn, fordi Sindal ligger tæt ved skov og bløde bakker. Indretningen af Sindal Bibliotek indbyder til at slappe af med en god bog eller fordybe sig i dagens avis. Har du mindre børn er der mulighed for at lege med vores spændende legetøj eller læse højt for dit barn. Vi har også en pusleplads. For de større børn har vi et bredt udvalg af pc-spil, bøger, dvd'er og lidt brætspil. Er du medlem af en forening, en læsekreds, en strikkeklub, eller er du i gang med at starte et fællesskab op, så kan du booke et mødelokale ved at henvende dig til bibliotekaren.

Sindal Bibliotek er opført 1990/91. Efter en brand i 2008 blev bygningen renoveret og nyindrettet i 2009.