Billede af fællesspisning. Colourbox #19397464
Billede af fællesspisning. Colourbox #19397464

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 20:00
Pris:
70 kr.
Målgruppe
For alle
Foredrag & debat

UDSOLGT - Fællesspisning & foredrag

27.04.23
Mere korn, mindre kød – inspiration til din hverdagsmad!

Vi skal spise flere grøntsager og bælgfrugter og mindre kød. Det siger både de officielle kostråd og klimaeksperterne. Men hvorfor er det så sundt og godt for klimaet at spise bønner og byg? Og hvordan får du mere korn ind i hverdagens madlavning? Annette Kvist Bjerre er kok og køkkenleder på Kornets Hus og ved en masse om korn og bælgfrugters gode egenskaber. Hun deler ud af sin viden og af nemme, gennemprøvede opskrifter på lækker mad med korn.

Kornets Hus står også for aftenens måltid, der byder på lækre korn-deller, hummus på danske Ingrid-ærter, salat med kål, jordskokker, purpurhvedekerner & nordisk pesto. Og så naturligvis Kornets Hus' surdejsbrød. Tag hele familien med til et lækkert måltid – eller kom selv og mød nye mennesker! Vi glæder os til en hyggelig og inspirerende aften på Hjørring Bibliotek.

Fællesspisningen er et led i Hjørring Bibliotekernes UGE17-aktiviteter med fokus på FN’s verdensmål samt den landsdækkende kampagne Danmark spiser sammen.

Pris pr. deltager: 70 kr. for foredrag og spisning. Køb din billet senest tirsdag den 25/4 kl. 12. (Der gives ikke biblioteksklubrabat til dette arrangement).