Filmstriben

Filmstriben

Adgang
CPR-/lånernummer og pinkode
Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til dig med film, du kan se hjemmefra eller på farten.

Filmstriben indeholder en bred vifte af spillefilm, kort- og dokumentarfilm for børn, unge og voksne. Filmstriben er et supplement til de kommercielle filmtjenester, ikke en konkurrent. Derfor vil Filmstriben aldrig blive den filmstreamingtjeneste hvor man kan finde alle film, men forhåbentlig den filmtjeneste hvor man kan finde de bedste film, og de film som kan være svære at finde andre steder. Vi prioriterer smalle film, europæiske film og kvalitets film, film der kan give en god oplevelse og film med stof til eftertanke frem for de helt store blockbustere.

På Filmstriben kan du se film, når det passer dig. På computeren (pc og mac), din tablet, din smartphone eller på tv. Du låner filmen i 48 timer og kan stoppe, spole og gense filmen flere gange på den samme computer. Filmene i Filmstriben er clearet til visning i Danmark, så der er kun adgang til at se filmene fra danske IP-adresser. Filmene er til visning til privat brug.

Pointkategorier på Filmstriben

Filmene er som udgangspunkt inddelt i 4 pointkategorier:
 
Spillefilm og udvalgte dokumentarfilm med almindelig spillefilmslængde: 4 point
Dokumentarfilm over 30 minutter: 3 point
Kort-, dokumentar- og animationsfilm op til 30 minutter: 2 point
Kort-, dokumentar- og animationsfilm op til 15 minutter: 1 point 

Du har 48 point at se film for. 
Hvor mange point, du har til rådighed, fremgår, når du forsøger at låne en film, samt på din profilside under "Mine point".

Du kan få mere vejledning på ekurser.nu