Arrangementsprogrammet for april, maj og juni
Arrangementsprogrammet for april, maj og juni

Forårets arrangementer på biblioteket

22.03.24
Det nye arrangementsprogram ligger klar til dig – her på hjemmesiden eller på dit lokale bibliotek. Spækket med skønne litteraGÅture, morgensang, Mødested1 og UGE17 med fuld skrue på natur, klima og fællesskab!

Ud i naturen

Det lune vejr og de lyse timer kalder på at komme ud i naturen. April-maj byder derfor på en række litteraGÅture, hvor vi kombinerer motion med oplæsning uden døre. Programmet rummer bl.a. Gå i Vrå, litteraGÅtur i Tornby Klitplantage og litteratur i bevægelse i Hjørring. Biblioteket er også med om lørdagen til Naturmødet i Hirtshals, hvor vi bl.a. byder på krea-aktiviteter med kasserede bøger og inviterer til natur-bingo. Foråret udspiller sig dog også inden døre på biblioteket – bl.a. til morgensang i hhv. Hjørring, Sindal og Hirtshals.

UGE17 med fokus på verdensmål

UGE17 startede som en tradition i 2023 for landets biblioteker, og vi følger op igen i år med en uge fuld af arrangementer, der har fokus på FN’s verdensmål. Det helt store trækplaster er fællesspisning torsdag d. 25/4, hvor vi spiser lækker, klimavenlig mad sammen og bliver klogere på, hvordan vi kan tage de grønne vaner med hjem. Oplægsholder er kok Uffe Truelsen, som både laver lækker mad med inspiration fra bælgfrugt-køkkenet og kan fortælle om den. Maden serveres af Gastronomieleverne fra Halvorsminde Efterskole og Fri Fagskole. Elever fra Vrå Højskole sørger for et inspirerende modeshow i genbrugstøj. UGE17 byder også på spændende foredrag i hhv. Hirtshals og Løkken om plastaffald i havene, hyggelig sanketur i Sindal med biolog Karin Krogstrup og bogsalg, hvor biblioteket sælger ud af kasserede bøger.
Lørdag d. 27/4 om formiddagen er der spændende aktiviteter for både små og store: Børn kan lave frøbomber til at tage med hjem i haven, så de vilde blomster kan spire. De voksne kan komme til foredrag om at bygge og bo bæredygtigt – både når man skal bygge nyt, og når man skal bygge om.

Nogle arrangementer kræver billet, der kan købes eller reserveres her på hjemmesiden eller i Informationen på alle vores fem biblioteker. Find det trykte program på dit bibliotek eller se alle arrangementerne her.

Meld dig ind i Biblioteksklubben

Flere fordele:

  • Rabat på billetter til vores arrangementer
  • Rabat i Café Lige efter bogen
  • Invitationer til særarrangementer
  • Nyhedsbrev pr. mail 1-2 gange månedligt

Læs mere om Biblioteksklubben og meld dig ind her