Har du brug for hjælp til at skrive opgave?

07.03.21
Biblioteket tilbyder vejledning i forbindelse med litteratursøgning og opgaveskrivning.

Book en bibliotekar

Vi sidder klar med online hjælp til søgning, inspiration og henvisninger til netbaser - gode råd og tips. Fortæl os, hvad du savner hjælp til. Så finder vi den bibliotekar, der bedst matcher lige dit behov. Du får individuel hjælp til dig og dine specifikke spørgsmål.
Book en bibliotekar lige her.

Brug Biblioteksvagten

Biblioteksvagten er de danske bibliotekers landsdækkende spørgetjeneste. Her kan du få svar på faktuelle spørgsmål, hjælp til søgestrategi, henvisninger til bøger, artikler, webressourcer, m.m. 
I Biblioteksvagten samarbejder 254 biblioteksvagter landet over, og vi er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Du kan spørge os om alt
- og du kan spørge lige når det passer dig!
Kontakt Biblioteksvagten lige her.

De to livliner, Faktalink og Forfatterweb, er perfekte til opgaveskrivningen

Faktalink er god hvis du skal - skrive opgave,  - vil være lidt klogere eller bare vil have stillet din nysgerrighed. Artiklerne findes i forskellige sværhedsgrader, mange opdateres løbende og alle har gode henvisninger til uddybende læsning.
Faktalink - tjekket information du kan stole på.

På Forfatterweb finder du portrætter af kendte danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. I de enkelte portrætter finder du en omfattende linksamling og en fyldig bibliografi med direkte link hvorfra man kan bestille bøger, artikler og anmeldelser.
Forfatterweb - forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere.

Gratis kilder på nettet

Slut med at "google" - nu skal der "lexes"!

"I disse tider" hvor skoleelever, studerende og alle andre for den sags skyld, er afhængige af korrekt digital information og kildekritisk tilgang i kampen mod fake news, er lex.dk en guldgrube af ajourført, kvalitetssikret og forskningsbaseret information. Ingen reklamebannere eller andre forstyrrende elementer.
Lex.dk giver kvit og frit en samlet adgang og indgang til 11 fyldestgørende værker.

E-materialer til din opgave (intro)

eKurser.nu er en portal, der samler små kurser om hverdags-it. Med kurserne kan du lære at udnytte services, som stilles til rådighed på nettet.
Find f.eks. online kurser med hjælp til studerende.