Mor og barn læser
Mor og barn læser

Noget for alle - også dig!

20.09.21
Verden er endelig ved at normalisere sig igen efter en hård tid med Covid-19, og det gælder ikke mindst bibliotekerne. Nu går de nordjyske sammen om et fælles budskab til bibliotekernes mange brugere: Husk at bruge dit bibliotek. Biblioteket har noget for alle - også dig!

Nu begynder bibliotekerne atter at summe af liv. Arrangementsprogrammerne bugner med fortryllende tilbud, studiegrupperne er vendt tilbage, og der er liv og leg på børnebiblioteket. 

Liv på biblioteket

På de nordjyske biblioteker er vi klar med en masse spændende kulturtilbud til alle, der har savnet at samles om oplevelser. Hyggestunder med højtlæsning for børnene, studiegrupper, som fordyber sig i projektskrivningen, og bogcafeen, som tryllebinder publikum, er blot eksempler på de situationer, som bibliotekerne ønsker at fylde hverdagen med.

Noget for alle - også dig!

Med en nyligt igangsat kampagne håber de nordjyske biblioteker, at borgerne bliver mindet om alle de bibliotekstilbud og hyggestunder, som kan nydes – og endda ganske gratis.
Kampagnen ”Biblioteket. Noget for alle – også dig!” har de nordjyske biblioteker som afsender, og den vil se dagens lys i form af et reklamespot, som vil kunne ses og høres i nordjyske biografer, på radiostationer og tv-stationer samt i tog og busser i september og oktober måned. Se reklamefilmen herover og husk at tjekke vores arrangementsprogram.