Forsiden af programmet for januar, februar og marts

Spionchefen, ”De bedste familier” og masser af eventyr

12.01.24
Hjørring Bibliotekerne er klar med nyt arrangementsprogram for januar-marts!

Vi er klar med nyt arrangementsprogram for januar-marts – og der er masser af spændende aktiviteter at lyse de mørke vintermåneder op med: Fængslende foredrag, blændende bogcaféer, Mødested1, morgensang, litteraGÅture, sjov i børnenes vinterferie med mere. Blandt andet gæster den tidligere spionchef Lars Findsen Hjørring Bibliotek mandag den 4. marts for at fortælle om rutsjeturen fra central embedsmand til at være tiltalt i en af de mest omtalte danske efterretningssager – en historie, man også kan læse i bogen ”Spionchefen – erindringer fra celle 18”. Torsdag den 14. marts gælder det forfatter Kim Blæsbjergs roman ”De bedste familier”, der handler om fabrikken Cheminovas påvirkning af livet i Vestjylland op gennem 50’erne og 60’erne – Blæsbjerg fortæller på Hjørring Bibliotek om romanens tilblivelse og modtagelse.

Vinterferie og eventyrmåned

I uge 8 holder skolerne vinterferie, og bibliotekerne byder bl.a. på sangfortællinger, fortælleworkshop og teaterforestilling om Grev Gris – sidstnævnte på både Sindal og Hirtshals biblioteker. Der er også nok at komme efter i hele marts måned for børn og barnlige sjæle. Her forvandler Hjørring Bibliotek sig til en levende eventyrkulisse, og der bliver oplæsninger og krea-aktiviteter med personalet i eventyrlige udklædninger.

Spændende emner og hyggelige debatter

Det nye program byder også på foredrag om autisme i familien, oplæg om psykologiske redskaber til at få hjerne-ro og et møde med Naser Khader, debattør og tidligere folketingsmedlem. Vi giver boganbefalinger og filmtips til vores to bogcaféer i januar måned, og der er – som altid – spændende emner og hyggelige debatter i vente til Mødested1, vores faste arrangement tirsdag formiddag for dig, der har tid dér.

Nogle arrangementer kræver billet, der kan købes eller reserveres her på hjemmesiden eller i Informationen på alle vores fem biblioteker. Find det trykte program på dit bibliotek eller se alle arrangementerne her.