Digitale favoritter
Digitale favoritter

Digitale favoritter

10.03.20
Vi har så meget godt digitalt.

I denne tid er der nogle der har mange timers der skal gå.
Vi har så rigtig mange gode, digitale tilbud men et par stykker er altså bare EKSTRA gode.

Bibliotekernes samling af e-bøger, netlydbøger og podcasts. Skøn- og faglitteratur til både øjne og ører.
Du kan streame via browser eller downloade via eReolens app til iOS og eReolens app til Android. Titlerne i eReolen er markeret med blå, grøn eller rød farvemakering.
De blå titler kan du altid låne - uden begræsning.

De røde og grønne titler er begrænset til maksimalt 12 e-bøger og 12 lydbøger hver måned

Se online

Filmstriben er bibliotekernes digitale filmtilbud til dig med film, du kan se hjemmefra eller på farten.

Du kan låne 12 film om måneden.

Filmstriben indeholder en bred vifte af spillefilm, kort- og dokumentarfilm for børn, unge og voksne. Filmstriben er et supplement til de kommercielle filmtjenester, ikke en konkurrent. Derfor vil Filmstriben aldrig blive den filmstreamingtjeneste hvor man kan finde alle film, men forhåbentlig den filmtjeneste hvor man kan finde de bedste film, og de film som kan være svære at finde andre steder. Vi prioriterer smalle film, europæiske film og kvalitets film, film der kan give en god oplevelse og film med stof til eftertanke frem for de helt store blockbustere.

Se online

RBdigital giver adgang til nogle få danske og rigtig mange engelsksprogede e-tidsskrifter Populære ”bladre-magasiner” og mere hardcore fagtidsskrifter f.eks. The Economist, Science til National Geographic, Cosmopolitan og Country Living. De danske er Alt om haven, Alt om videnskab, Antik & Auktion Danmark, DinVinGuide, IN, Spis bedre og Vi Unge.

Nyeste udgave af et magasin udkommer på RBdigital samtidig med den trykte version, og du kan får besked på email når nummeret er tilgængeligt.

 

Se online

Tags