Game off
Game off

Game off

23.03.20
Inspiration til gamerne

Bliver der gamet mere igennem på børneværelserne end sædvanligt i denne tid? 

Her er et bud på bøger, som netop handler om gaming, og som måske kan lokke dit barn ind i bøgernes verden: 

Serien Go gaming af Kit A. Rasmussen

Serien handler om holdet Go Gaming: fem drenge, der sammen spiller computerspillet Counter-Strike. Hver bog følger én af drengene. I første bind skal Otto træffe det svære valg mellem to ting han elsker, nemlig gaming og fodbold. Otto spiller fodbold, og er rigtig god. Så god at han får mulighed for at træne på førsteholdet i en weekend. Problemet er, at samme weekend skal Go gaming-holdet spille en vigtig turnering. Så hvad skal Otto vælge? Til børn fra 9 år. Der er indtil videre 3 bind i serien.

Youtube, sociale medier og spillet Fortnite er omdrejningspunktet i denne serie på indtil videre 3 bind.
Simon skal skifte skole og bliver gode venner med pigen Rosa. Det er ikke nemt at blive accepteret i en ny klasse, så Simon må gøre sig interessant. Han vælger at tage imod forskellige ‘challenges’ på internettet. Det starter uskyldigt, men udvikler sig til både ulovlige og livsfarlige challenges. Hvor langt tør Simon gå for at blive en berømt YouTuber?
Til børn fra 10 år. 

Serien Gamerz af Kasper Hoff

Fantastisk god serie om Tim og hans gamerhold De Ukendte, der skal klare sig igennem turneringer samtidig med, at familielivet med de skeptiske forældre også skal passes. I 8. og nyeste del af serien tager Tim og De Ukendte til verdensmesterskab i HongKong, hvor de skal spille mod rivalerne Team Galaxy. Men hvem er ven, og hvem er fjende? Det kan være svært at gennemskue, både i spillet og i den virkelige verden. Til børn fra 9 år. 

Tags