Filmstriben for de mindste

Julefilm for de mindste på Filmstriben

18.11.19
Der er ikke længe til december og jul, skru op for hyggen og se en julefilm på Filmstriben.

"Cirkeline - højt fra træets grønne top"
Det er jul, og musene og Cirkeline laver gaver, bager kager og drager til sidst ud efter et juletræ. På vejen er de ved at fare vild i snevejret, men den lille nissealf hjælper dem, og alle samles til den helt store julefest.

"Den lille julemand"
Julemanden skal finde sin afløser efter de vedtagne tre regler: Afløseren skal hedde Nicholas, være forældreløs og have et rent hjerte!

"Mumitroldenes vinter - bliver det jul i år?"
Vintermørket sænker sig atter over Mumidalen. Mumitroldene gør sig klar til deres årlige dvale, men Mumi er nysgerrig efter at opleve Mumidalen om vinteren, så han vælger for en gangs skyld at blive oppe. 

"Peddersen & Findus 3 - nissemaskinen"
Katten Findus vil så gerne have at der kommer en nisse med gaver juleaften, og den rare Peddersen gør alt for at opfinde en nissemaskine, men han behøver såmænd ikke at anstrenge sig, for nisser findes jo som bekendt, hvis man bare åbner øjnene.

"Thomas og vennerne - juleønskerne"
Tag med Thomas og alle hans venner på eventyr. Selv når det regner og er vådt udenfor kan man stadig have det sjovt. 

"Postmand Per - Postmand Pers juleaften"
Tag på tur med Postmand Per på hans postrute i Grønnedal og oplev en masse spændende ting. Postmand Per er kendt for sin hjælpsomhed, sit gode humør og sin lille tro følgesvend katten Emil.

"Byggemand Bob - Bob's hvide jul og 5 andre fortællinger"
Små film om Byggemand Bob og hans veninde Vinni samt fru Prop og Gårdmand Græskar, katten Bitten og fuglen Fugl samt alle de talende køretøjer.
 

Se flere film for de mindste her.