Påskepynt du selv kan lave
Påskepynt du selv kan lave

Mad og pynt til påske

27.03.23
Der er masser af aktiviteter at hygge sig med op til påske: lave påskeklip, male påskeæg, klippe gækkebreve og måske er du endda én af dem, der strikker eller hækler dit eget påskepynt. Vi har bøger til alle uanset ambitionsniveau.

Se vores spændende påskebøger med masser af idéer til både børn og voksne.

Til påsken hører også lækker mad og du kan få ideer og opskrifter i danske og udenlandske magasiner. I det engelske Vegan Food & Living er der udelukkende veganske opskrifter til bl.a.  påskefrokosten.

Opskrifterne i det danske Magasinet Lækkerier kan få alle munde til at løbe i vand. I det velkendte SPIS BEDRE finder du også altid lækker mad. 

Påskebordet skal selvfølgelig også pyntes med blomster fra forårshaven. I det nyeste nummer af Isabellas får du idéer til smukke kranse og buketter til foråret. Og i Jeanne d'Arc Living er der et påsketema med projekter til de kreative og grønne fingre. 

De digitale magasiner kan du læse på din computer, tablet eller smartphone og du skal bare bruge dit bibliotekslogin og kode. De er selvfølgelig gratis at låne ligesom bøger. 

ereolen pressreader påske

Lån dine digitale magasiner lige her:

eReolen Global

PressReader

Tags
Materialer