Lånehistorik på appen Biblioteket
Lånehistorik på appen Biblioteket

Husk hvilke bøger du har læst

30.11.20
Hvad var det nu for en bog? Nu kan du holde styr på din læsning med den nye lånehistorik, der giver dig overblik over de materialer, du tidligere har lånt.

Det er en funktion, som mange har efterspurgt og nu er den her! Mulighed for at lave listen over hvilke bøger du har lånt.

Når du har opdateret til den nyeste version af appen og givet tilladelse til opsamling af data, vil dine lån fremover blive samlet på en liste på “Min side”, så du kan se tilbage på dine tidligere læseoplevelser.

Sådan gør du

Når du har trykket dig ind på en bog i appen, tryk da på de 3 prikker i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg 'Tilføj til lånerhistorik'.

Du finder listen over dine læste bøger på 'Min side'.

For at kunne bruge funktionen kræver det, at du har version 3.2.0 af appen, eller nyere - og at du accepterer de nye vilkår omkring dataopsamling første gang du åbner den. 
Du finder versionsnummer - under menupunktet 'Mere'.

Inspiration

Få ny inspiration til nye læse- og lytteoplevelser baseret på din brug af appen. I denne version af appen vil du også kunne finde mere inspiration til læsning. Med funktionen “Noget der ligner” kan du finde bøger, der minder om den bog, du er inde at kigge på - så er der ikke langt til dit næste læseeventyr.