Kom til foredrag om HjerneRo og slip tankemylder, bekymringer og overtænkning

09.02.24
Ordkraft er på optaktstur med et foredrag, hvor du kan møde Martin Riis Kastrup, der er en af forfatterne bag den aktuelle bog ’HjerneRo’.

Tankemylder?

Alle kender til at have tankemylder og bekymringer der kører i ring. Så ryger søvnen, overskuddet og livskvaliteten. Men hvad kan man gøre?

Løsningen er, siger forfatter Martin Riis Kastrup, at tænke mindre. For det er tankerne, der er årsagen til, at vi oplever at være stresset - ikke nødvendigvis vores omstændigheder. 
Han har på egen krop erfaret, hvad det betyder, når man har alt andet end hjernero. Efter at have fået en kræftdiagnose, var tankerne og livsenergien ved at løbe fra ham. Men han fandt en metode der virker.

Når vi lærer at give slip på tankemylder, overtænkning og unødvendige bekymringer, vil vores stressniveau falde helt af sig selv.
HjerneRo er skrevet af Mads Hyldig og Martin Riis Kastrup, der begge er uddannede psykologer.

Bliv klogere på HjerneRo

Den 11. marts får Hjørring Bibliotekerne besøg af psykologen Martin Kastrup, til en oplysende aften, der tager udgangspunkt i bogen
På denne aften kan du blive klogere på, hvordan du kan slukke for grublerier og bekymringer. Hvordan du kan genoplade dine mentale batterier, og hvordan du kan bruge HjerneRo til at finde balance i dit arbejdsliv. 
Se mere og køb din billet her

Læs mere om HjerneRo og forfatterne bag


 

HjerneRO er på turne i Nordjylland

Hør foredraget på følgende biblioteker, alle dage kl. 19.00,

•    Thisted Bibliotek tirsdag d. 5. marts 
•    Pandrup Bibliotek torsdag d. 7. marts
•    Hadsund Bibliotek d. 14. marts
•    Aars Bibliotek d. 18. marts
•    Brønderslev Bibliotek d. 21. marts.

Tilmelding og billetter findes på bibliotekernes hjemmesider.

Materialer