Læseudfordring 2021
Læseudfordring 2021

Læseudfordring 2021 - april

01.04.21
April: en bog af en forfatter der kommer på Ordkraft  Vær med i Hjørring Bibliotekernes Læseudfordring 2021. Hver måned finder vi en kategori af bøger, og kommer med en anbefalinger til inspiration.

Ordkraft 2021 bliver ikke som vi er vant til.
Forårets arrangementer er stort set alle udsat til efteråret, men derfor kan vi godt give os i kast med nogle af de forfattere der kommer på ordkraft senere på året. Foreløbig er følgende forfattere offentliggjort: 

  • Iben Mondrup 

  • Marianne Iben Hansen 

I foråret har Iben Mondrup afholdt en række online arrangementer via de nordjyske bibliotekers platforme. Her har hun fortalt om hendes seneste bog Tabita. Iben Mondrup skildrer i Tabita et Grønland, der var engang. Vi hører om den grønlandske pige, Tabitas møde med en dansk familie, og de konsekvenser mødet får for hende og hendes familie.  

Marianne Iben Hansens forfatterskab mødes af børnene i børnehaverne, hvor de i efteråret skal arbejde med billedbogen Mørkemusen. Billedbogen på rim handler om fem små mus, der kommer til verden bag en sprække i panelet. Mørkemusen, den allermindste og mest frygtsomme af dem, viser sig at være en heltemodig lille én. 

Hold øje med Ordkrafts hjemmeside for nyheder om hvilke forfattere der kan træffes på årets udgave af litteraturfestivalen d. 18. September 2021.

www.ord-kraft.dk

Materialer