Appen Biblioteket

Få adgang til Hjørring Bibliotekerne på din mobil eller tablet med appen Biblioteket.

App'en Biblioteket er hele dit bibliotek samlet i en app. Her kan du søge, reservere og blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Når du henter app'en i App Store eller Google Play, skal du vælge din kommune, og så er du i gang. Login er det samme som du bruger via vores website.

Med app'en kan du:

  • Få besked, når det er tid at aflevere.
  • Søge og reservér.
  • Tjekke åbningstider.
  • Spørg en bibliotekar.
  • Find arrangementer på biblioteket.

Slå notifikationer til i app'en

Min side -> Indstillinger -> Push -> Aktiver push-notifikationer

Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden.
Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus.
Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, kan du også klare det på Biblioteket app’en.

Bliv inspireret

Biblioteket app'en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

Søg på tværs

Med Biblioteket app'en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer. Finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.

Glemte du at aflevere?

Intet problem! Biblioteket app’en sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere.

Få dine mellemværende ud af verden med MobilePay

Skulle det glippe med at aflevere til tiden, kan du også få dit mellemværende ud af verden meget nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i Biblioteket app’en, så du kan betale dit mellemværende nemt og hurtigt. Log ind, find dit mellemværende og klik på Betal via MobilePay. Blot med et klik åbner app’en din MobilePay og tager beløb og modtager med over, og du kan betale med det samme. Så behøver du aldrig mere se din bibliotekar skamfuldt i øjnene, når du en sjælden gang har afleveret for sent.

Få besked, når dit materiale er klar til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, får du en push-besked fra Biblioteket app’en. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, svarer du blot “fjern reservering” med ét klik. Så bliver det ikke nemmere.

Sæt reserveringer på pause

Funktionen findes under Min side -> Reserveringer -> Tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne -> Vælg periode (pause kan tidligst starte 3 dage fra dags dato, fordi der kan være materialer på vej til dig, f.eks. fjernlån).

Send til kalender

Send en besked med seneste afhentningsdag til din kalender, når du har fået besked om afhentning og i forbindelse med udlån om hvornår man skal aflevere (Du skal give tilladelse til at sende disse beskeder).

Flerbruger-funktion

Skift imellem dine brugerprofiler i app'en uden at skulle logge ud hver gang. Flerbruger-funktionen giver dig mulighed for at være logget ind med flere brugere på samme tid. Du vil f.eks. kunne tilføje dine børns lånerkort, se en oversigt over de tilføjede lånerkort og nemt skifte mellem dem uden først at skulle logge ud og ind igen.