Computer, internet, print og kopi

På alle biblioteker kan du bruge vores computere, der har adgang til internettet

Tidsbestilling

Du kan bestille tid og computerne kan bruges til at søge på internettet, spille, downloade, chatte eller sende og modtage e-mail.

Hjørring Bibliotek: Tidsbestilling sker via bibliotekets hjemmeside, på telefon 72 33 48 00 eller ved personlig fremmøde

Bibliotekerne i Sindal, Vrå og Løkken: Tidsbestilling sker ved henvendelse til personalet på de enkelte biblioteker.

Biblioteket i Hirtshals: Du bestiller på computeren ved hjælp af af det lånernummer (ofte CPR) og den pinkode, du normalt bruge til at låne bøger m.v. Du kan blive oprettet ved henvendelse til personalet.

Print

På hvert bibliotek er der en eller flere printere, du kan bruge til udskrifter. Udskrivning kan ske mod betaling gennem betalingssystemet Princh. Der kan betales med betalingskort og Mobile Pay. Se mere på skærmen, når du udskriver og på skiltene ved printerne. Personalet hjælper gerne, hvis du har spørgsmål.

Princh kan også bruges til udskrivning fra din egen computer eller mobil enhed.

Kopi

Kopiering sker på de samme maskiner, som man bruger til print. Betaling sker med kontanter i en møntboks ved siden af kopimaskinen. Vær opmærksom på, at møntboksen ikke kan give tilbage.

Scanning

Printeren/kopimaskinen kan også bruges til at scanne dokumenter til din email. Scanning er gratis.

Priser for print eller kopi

A4: sort/hvid: 2 kr.     A4: farve: 2 kr.
A3: sort/hvid: 4 kr.      A3: farve: 8 kr.

Regler for brug af bibliotekets computere

Det er ikke tilladt at bruge internetmaskiner til søgninger, e-mail eller chat med indhold af racistisk eller pornografisk karakter. Brug af bibliotekets internettilbud i det hele taget skal respektere dansk lovgivning. Brugere, der ikke respekterer god ro og orden eller ikke følger personalets anvisninger, kan bortvises fra biblioteket.

WiFi

Bibliotekets åbne, trådløse internet hedder Public Wireless. Der er ingen adgangskode på netværket

IT-sikkerhed

Læs om IT-sikkerhed generelt og om vores anbefalinger, når du bruger bibliotekets computere: IT-sikkerhed